Prodej bytu 4+kk v osobním vlastnictví, 105 m2, České Budějovice

10 516 160 czk
za nemovitost
Prodej bytu 4+kk v osobním vlastnictví, 105 m2, České Budějovice B

Prodej bytu 4+kk, 105 m2, České Budějovice

Projekt Dubičný potok je dostavěn a v současné době v procesu kolaudace.
Součástí nabídky je byt s označením D.C.2.01 o celkové výměře 132,87 m2 s dvěma balkony, lodžií a sklepem o rozměru 3,40 m2 v ceně bytu.
Byt se nachází ve zcela nově postavené rezidenční zóně. Je to nový, moderní styl bydlení, který nabízí pro každého něco a navíc vytváří příjemné prostředí pro život nejen v bytě, ale i jeho okolí. Dětské hřiště, workout pro dospělé, hřiště na petang, atrium plné zeleně, zelenou plochu se hřištěm, vodní plochu s naučnou stezkou a přírodním hřištěm pro děti, prostor pro venčení psů, ptačí budky, hmyzí domky, altán u vody i grilovací zónu pro rezidenty.
Zeleň a příroda na dosah ruky nejsou však jedinými bonusy. Výborná dopravní dostupnost, kdy zastávka MHD je přímo před objektem, vzdálenost do centra autem do 5 minut, parkoviště v podzemí poskytující zaručené parkování a komfort. Navíc se vám při vjezdu i výjezdu bude závora zvedat automaticky po přečtení vaší SPZ. Do všech vnějších vstupů do domu, k autům či kolům se dostanete pomocí karty, která odemkne elektronické zámky.
Díky umístění parkoviště v podzemí je zóna kolem domů bez dopravy a aut. Žádný asfaltový prostor, který by se v létě rozpaloval a ohříval okolí a v zimě vyžadoval odklízení sněhu. Místo toho je na střeše parkoviště vybudovaná zelená zahrada s automatickým zavlažováním.
Zelené střechy domů zvyšují tepelný komfort a jsou prakticky bezúdržbové.
První nadzemní podlaží je řešeno jako zázemí pro rezidenty a je zde připraveno množství obchodních jednotek.
Hlavní předností tohoto nabízeného bytu je, že naplňuje parametry rodinného domu. Děti jsou oddělené od vaší ložnice a společných obytných prostor velkou chodbou a koupelnou s dvěma umyvadly a vanou. Oba dětské pokoje mají vlastní balkony. Oddělené WC s umyvadlem již jen završuje komfort této části bytu. Pro vás je připravena ložnice s vlastní koupelnou a WC, přičemž vstup do ní je přímo z místnosti. Obývací pokoj s kuchyňským koutem poskytují dostatečný prostor pro společné chvíle či stolování celé rodiny. Třešničkou na dortu je prostorná lodžie 18,53 m2, která už jen potvrzuje, že i zde můžete mít zahradu přímo na dosah ruky.
Výměry jednotlivých místností najdete na přiloženém půdorysu. K bytu je potřeba koupit jedno parkovací místo.
V současné době jistě stojí za zmínku, že objekt bude vytápěn přes teplárnu, která používá české uhlí a navíc ke konci příštího roku dojde k napojení na elektrárnu Temelín, ze které se bude z části odebírat zbytkové teplo.
3D model a grafika jsou pouze ilustrativní a nemusí odpovídat skutečnosti.
Číslo zakázky: 020-NP07354
Město: České Budějovice
Ulice: Vrbenská
Dispozice: 4+kk
Číslo podlaží v domě: 2
Počet nadzemních podlaží objektu: 6
Celková plocha: 105 m2
Typ nemovitosti: Byty
Druh objektu: Skeletová
Stav objektu: Novostavba
Vlastnictví: Osobní
Energetická náročnost budovy: B
Garáž: Ne
Telekomunikace: Internet
Topení: Ústřední - dálkové
Doprava: MHD
Balkón: Ano
Lodžie: Ano (18 m2)
Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?