Prodej komerčního prostoru (obchodní), Praha 1 - Nové Město

Cena na vyžádání v kanceláři
Prodej komerčního prostoru (obchodní), Praha 1 - Nové Město C

Pronájem obchodního prostoru, 539 m2, Praha

Koncept lázní Taman Sari Royal Heritage Spa je založen na tradici tajných rituálů na omlazení, svěžest, očistu a pozvednutí těla i ducha, které byly vyhrazeny členům indonéských královských rodin. Všechny léčebné procedury jsou prováděny specializovanými terapeutkami, které absolvovaly Institut vzdělávání a výcviku Mooryati Soedibyo v Indonésii. Možnost více informací na www.tamansariroyalheritagespa.com
Dovoluji Si Vám nabídnout franšízovou provozovnu konceptu indonéského královského lázeňského paláce Taman Sari Royal Heritage Spa v centru Prahy na adrese Na Příkopě 854/14, Praha 1 (vchod z ulice Panská 854/2). Jedná se o unikátní a jedinou provozovnu tohoto druhu v Evropě!
Prostory lázní (539 m2) se sestávají z recepce a chodby s barovým pultem, kosmetické místnosti pro 3 osoby a 3 masážními křesly pro masáž nohou, 4 malých a 4 velkých masážních pokojů včetně zázemí pro personál.
Vybavení a stavební součásti pocházejí přímo od indonéských dodavatelů určených poskytovatelem franšízy. Interiéry jsou vybaveny nejdražšími a luxusními stavebními prvky.
Vytápění prostor je řešeno kombinací vzduchotechniky, klimatizace a podlahového vytápění. Vytápění, osvětlení i ozvučení prostoru je řízeno inteligentním systémem pro všechny prostory současně nebo i pro jednotlivé mistnosti samostatně.
Provoz provozovny není časově omezen, možnost pronajímání pro uzavřenou společnost, firmu, vč. cateringu dle přání zákazníka.
Součástí přenechání prostor je držení registrace u Státního zdravotního ústavu pro více než 40 tradičních indonéských léčebných a kosmetických produktů užívaných v konceptu Taman Sari Royal Heritage Spa, která také umožňuje jejich prodej a distribuci na území EU!
Nový nájemce přebírá zcela funkční provozovnu se všemi důležitými dokumenty a povoleními k provozování SPA. Vyřizováním dokladů pro zahájení provozu (projekt, stavební povolení, kolaudace, nájemné, dovoz nábytku z Indonésie včetně řemeslníků) ušetří nový provozovatel min. 4 roky.
Doložitelné náklady na pořízení vč. franšízové smlouvy + registrace léčebných a kosmetických výrobků je cca 47 mil. Kč.
Nájemní smlouva je do 31.8.2028, s opcí na dalších 10 let.
Součástí nájmu jsou 4 parkovací místa v podzemní garáži, kde mohou klienti pohodlně parkovat.
Pronajímatel je vlastníkem všech zařízení v prostorách lázní (od vybavení až po vzduchotechniku).
Možnost otevření ihned. Veškeré doplňky k procedurám součástí přenechání prostor. Připraveny i webové stránky www.tamansari.cz
Odstupné, rozpis nákladů s výstavbou a seznam registrovaných produktů je možné obdržet na vyžádání.
DOPORUČUJI OSOBNÍ PROHLÍDKU.
Číslo zakázky: 205-NP07017
Město: Praha 1 - Nové Město
Ulice: Na příkopě
Číslo podlaží v domě: 4
Počet nadzemních podlaží objektu: 5
Typ nemovitosti: Komerční prostory
Druh prostor: Obchodní
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Velmi dobrý
Energetická náročnost budovy: C
Garáž: Ne
Parkování: 4
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?