Prodej pozemku, 1548 m2, Brno

13 990 000 czk
za nemovitost
včetně provize RK a právního servisu
Prodej pozemku, 1548 m2, Brno

Prodej pozemku pro bydlení, 1548 m2, Brno

Představujeme Vám exkluzivní nabídku stavební parcely o rozloze 1 548 m², situované v atraktivní části Brna - Žebětín na ulici Akátová. Pozemek má ideální rozměry cca 13,5 x 115 m a nabízí výjimečné možnosti pro výstavbu vašeho nového domova.

Pozemek je v přední části rovinatý, zatímco zahrada mírně stoupá do kopce a poskytuje jihovýchodní orientaci. Tato lokalita je ideální pro ty, kteří hledají klidné bydlení s těsnou blízkostí k přírodě a lesu, a přitom chtějí být v dosahu městské infrastruktury.
Na pozemku dříve stály dva domy, které byly zbořeny, čímž se otevřel prostor pro novou výstavbu. Pozemek je plně připraven s přivedenými inženýrskými sítěmi (voda, elektřina, plyn, kanalizace), což umožňuje okamžité zahájení stavby jednoho nebo i dvou rodinných domů.

Objekt se nachází ve slepé ulici, což zaručuje minimální provoz a maximální soukromí. Výborná dostupnost do centra Brna doplňuje atraktivitu této nabídky.
Tato parcela je ideální volbou pro ty, kdo hledají místo pro život v harmonii s přírodou a s výborným spojením do města. Nechte se inspirovat možností bydlení v jedné z nejkrásnějších částí Brna.

Po vyplnění kontaktního formuláře, Vám zašlu kompletní podklady. Automaticky dostanete přístup do složky se všemi soubory, dokumenty a důležitými odkazy.
Číslo zakázky: 193-NP02206
Město: Brno
Ulice: Akátová
Celková plocha: 1548 m2
Typ nemovitosti: Pozemky
Druh pozemku: Stavební bydlení
Garáž: Ne
Odpad: Kanalizace
Plyn: Plynovod
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?

Podobné nemovitosti

Prodej pozemku, 1337 m2, Brno

Prodej pozemku, 1337 m2, Brno

Brno-Jundrov, Brno-město
Jihomoravský
16 000 000 czk za nemovitost včetně provize RK a právního servisu